Route 777

Route 777: Ny volatil spillemaskine fra Elk!

Elk Studios fortsætter den succes-stime, der indtil nu har skaffet dem prisen for årets spillemaskine 2017. De følger op med en hidsig spillemaskine med old school tema. Så start motorcyklen op, tag støvbrillerne på, og begiv dig ud på en indbringende rejse langs den legendariske route 777!

Back to the 80’ies

Route 777 tager dig tilbage til arkade firserne med et ordenligt brøl. Den farverige spillemaskine holder det old school med tre hjul, kirsebær, citroner, og pixelerede billeder som leder tankerne tilbage på din Amiga eller Commodore 64. Læs også hvor du får 100 free spins på Starburst!

Lydbilledet er ligeledes råt og firseragtigt, og man kan vidst roligt sige, at denne spilleautomat ikke lige er én man falder i søvn til.

At spille på denne spillemaskine, er lidt ligesom at være med i Terminator filmen eller opholde sig på en slidt road side café et sted i USA!

Slagets gang på de tre hjul er kombineret med skumle animationer på en pixeleret skærm, der viser skorpioner, motorcykler, og tumbleweeds på endeløse landeveje. Landskabet er trøstesløst, og der er fart over feltet.

Route 777 har 17 gevinstlinjer og en udbetalingsprocent på 96,3% Du kan vinde op til 4000x din indsats igen. Lad os få gang i motoren og komme af sted mod Golden Gate Bridge!

Dødningehoved free spins og et heftigt bonushjul!

Selvom Route 777 holder det old school med kun tre hjul, så er det bestemt ikke fordi, at der ikke sker noget.

Hvis du rammer den samme symbol kombination på 2 hjul, udløser det således et 3 re-spins, hvor du får mulighed for at gøre kombinationen færdig.

Og skulle du i spillet være så heldig at ramme tre af de motorcykelhjelm bærende dødningehoveder, så kvitteres der med 5 free spins.

Og selvom 5 free spins måske ikke lyder af meget, så kan disse 5 free spins blive din vej til store gevinster: Rammer du yderligere 2 dødningehoveder under dine free spins, får du nemlig 10 free spins ekstra, og er du heldig at få ram på kombinationen med hele 3 dødningehoveder en gang til, så stryger du direkte til bonushjulet. Det er her 7 tallerne kommer ind i billedet!

I Route 777 bonushjulet kommer du tilbage til markedspladsens lykkehjul fra din barndom, og du får nok rimeligt travlt med at holde øje med hvor pilen lander henne: Hvis du rammer en af de fire forskellige farver af 7 taller, stiger præmierne nemlig ganske betragteligt. Og hjulet snurrer lige indtil du er uheldig at ramme stop, eller så heldig at ramme tre af de samme 7-taller!

Det går stærkt!

Advarsel: Det går stærkt, når du bevæger dig ud på route 777, og du kan hurtigt miste fornemmelsen af tid og sted. Der er tale om en utroligt volatil slot, og game play er hurtigt og brutalt. Med andre ord: Route 777 er ikke for sarte sjæle!

Men hvis du er typen der godt kan lide at spille højt spil og satse stort, eller hvis du måske altid har tænkt på hvordan det ville være at prøve Starburst gange 1000, så er dette lige dit spil!

Der er selvfølgelig ingen jackpot garanti, men det er min oplevelse, at maskinen er relativt gavmild med gevinsterne. Det kræver bare at du rammer bonusspillet. Det er ikke et spil med mange små gevinster i.

Konklusion

Route 777 er en rimeligt original kreation, stort set ligesom alt andet Elk laver. Dette må dog være deres hidtil mest giftige og tempofyldte maskine. Det er en ny side af den sjove spillemaskine producent, og en, som vi absolut byder velkommen!

Route 777 er meget old school, meget hurtig, og meget underholdende. Hvis du er en spiller med is i maven, der godt kan lide at det går stærkt, så er Route 777 det rigtige valg for dig!

Navigation

Skriv