Jungle Jim: El Dorado

Jungle Jim- El Dorado

Jungle Jim: El Dorado – Hvem råbte Gonzo?

Jungle Jim: Eldorado er en dejlig ny spillemaskine fra Microgaming, som du kan prøve af med en Rizk casino bonus. Den handler om en lille fyr ved navn Gonzo – æh undskyld – Jungle Jim – der er kommet ud i junglen, hvor han er på jagt efter en stor skat, lidt ligesom Indiana Jones eller Gonzo fra Gonzo’s Quest- Påfaldende meget ligesom i Gonzo’s Quest faktisk.

Selvfølgelig er der væsentlige forskelle imellem Jungle Jim og Gonzo, men de minder stadig en del om hinanden.

Okay, Jungle Jim er en tro kopi er af Gonzo’s Quest, og hvis du bare er moderat bekendt med Gonzo’s Quest, vil du omgående kunne se det. Det er faktisk helt groft, og jeg kan ikke forstå, hvordan Microgaming er sluppet af sted med så groft tyveri uden at blive sagsøgt langt ind i helvede. Men nok om det. Lad os nu se nærmere på hvad Gonz… æh, Jungle Jim er for en størrelse.

Jungle Jim- El Dorado

Tema og grundspil

Jungle Jim er en slot med 5 hjul og 25 paylines. Maskinen benytter wilds og scatters. Udbetalingsprocenten er 96.31%

Temaet i Jungle Jim er en skattejagt i junglen, og i baggrunden af spillet ses en regnvåd jungle, som er enormt behagelig at kigge på. Lydbilledet komplimenterer dette, og

Faldende symboler og multiplier

Jungle Jim er kendetegnet af flotte animationer og et karakteristisk game play, hvor vindende symboler forsvinder og udskiftes med nye. Dermed udløses en ny runde, og en multiplier funktion, fra 2 til 5 x.

Sagt med menneskesprog: Får du en gevinst i Jungle Jim, får du en gratis runde mere, hvor dine gevinster fordobles. Får du også gevinst her, fordobles dine gevinster endnu engang, og sådan fortsætter det i 5 runder, indtil du når 5x multiplier.

Ovenstående kunne jo nærmest få en til at tisse i bukserne af glæde, hvis ikke det var fordi, at man havde set det hele før. De faldende symboler og medfølgende multiplier symboler er nemlig også det kendetegnende ved Gonzo’s Quest fra Netent, der jo efterhånden har nogle år på bagen.

Den eneste forskel på de to spil, er sådan set det navn der gives til funktionerne: I Gonzo’s Quest hedder det Avalanche funktion, og i Jungle Jim hedder det Rolling Reels. I Jungle Jim er der også 5 multipliers hvor der i Gonzo’s Quest kun er 4. Hvilken betydning det præcis har har, vil jeg diskutere lidt længere nede i denne anmeldelse.

Bonusspil med kæmpe-multiplier

Der er selvfølgelig ikke kun et grundspil i Jungle Jim. Der er også et bonusspil, som du får adgang til, hvis du er så heldig at få 3 wild symboler. Bonus spillet er i udgangspunktet det samme som grundspillet, men multiplieren er forhøjet så den går fra 1-15. Så det kan jo potentielt blive rigtigt indbringende, specielt når du har 10 gratis spins!

Igen kunne man jo nærmest græde af glæde over hvor godt et bonusspil der er tale om, men igen er der den lille detalje, at dette her bonusspil er identisk med Gonzo’s Quest, som holder en lidt tilbage.

Men selv et kopi bolsje kan jo godt smage dejligt!

Gonzo eller Jungle Jim – hvad er bedst?

Jeg har i denne anmeldelse kigget nærmere på Jungle Jim, og har særligt argumenteret for, i hvor uhyggelig grad det minder om Gonzo’s Quest. Nu kommer spørgsmålet så: Hvad er bedst? Gonzo’s Quest eller Jungle Jim?

Man kan jo selvfølgelig argumentere for, at originaler altid er bedst, men samtidig må man jo også give plads til en smule plads og beregninger.

Der er et par ting, der er interessante at kigge på med hensyn til Gonzo’s Quest og Jungle Jim: En af dem er antallet af paylines: Gonzo’s Quest har 20 paylines, og Jungle Jim har 25. Og meget kan man jo sige, men 25 paylines vil jo give flere gevinster end 20.

Ligeledes er der (som allerede nævnt ovenfor) forskel i antallet af multipliers, om end ikke på størrelsen af dem.

I Gonzo’s Quest er multiplier rækken i grundspillet: x1 – x2 – x3 – x5

I Jungle Jim er multiplier rækken i grundspillet: x1 – x2 – x3 – x4 – x5

Man kan således sige, at der ikke er så stor forskel igen, og at multiplier størrelsen jo i sidste ende er ens. Meeen, selv multiplier 5 er det højeste i begge maskinernes grundspil er der jo en lille forskel, i og med at der er et multiplier symbol mere i Jungle Jim.

Hvis vi regner sammen, er summen i multiplier rækken i Jungle Jim jo større end i Gonzo’s Quest. Så er du heldig at ramme hele rækken vil, din gevinst i Jungle Jim jo alt andet lige være højere. Til gengæld vil der jo være mindre sandsynlighed for at du rammer 5x multiplier, hvilket selvfølgelig gør regnestykket lidt kompliceret. Men alligevel!

De samme overvejelser om hvilket spils multiplier der er mest indbringende går sig selvfølgelig også gældende i bonusspillet. Og min vurdering er at Jungle Jim faktisk har en lille fordel!

Den sidste tunge på vægtskålen er udbetalingsprocenten for de to spil: I Jungle Jim er udbetalingsprocenten 96.31%, mens den i 96.0%.

Konklusion

Jungle Jim er en mildest talt skamløs kopi af Gonzo’s Quest, og det er nærmest forargeligt, at Microgaming ikke kan finde på deres egne universer.

Originaler er altid bedst kan man selvfølgelig sige, men faktisk er der nogle argumenter for at vælge Jungle Jim fremfor Gonzo: Jungle Jim har nemlig flere paylines, flere multipliers, og en højere udbetalingsprocent.

Endelig synes jeg egentligt også, at Jungle Jim er ganske flot grafisk udført. Og med et behageligt og roligt game play. Maskinen får jo aldrig Gonzo’s Quest’s sjæl og charme, men leder du efter en forbedret arvtager til den efterhåndenden aldrende Netent maskine, er Jungle Jim: Eldorado et stærkt bud!

Navigation

Skriv