Mr. Green Bingo

Mr. Green Bingo – det bliver en stor fornøjelse at spille på

Måske kan du allerede begynde at glæde dig nu. For Mr. Green lancerer måske deres bingoside til næste år. Lige nu er der nemlig ikke en bingoside hos Mr. Green, men det kan være, at vi snart får det. Rygterne siger i hvert fald, at der kommer en masse nye bingosider på markedet næste år – men det ved vi selvfølgelig ikke 100 %. Dog er vi meget sikre på, at det rent faktisk også er tilfældet, så du kan godt begynde at glæde dig allerede nu. Mr. Green Bingo kan allerede spilles i andre dele af verdenen, men det kan stadig ikke spilles i Danmark. Dog er det en side, hvor du også kan spille andre spil – såsom spillemaskiner og lignende – så hvis du vil lave noget andet hos Mr. Green, kan du jo allerede godt begynde nu. Det er kun, hvis du er ude efter at spille bingo på siden, at du må vente lidt endnu. I udlandet har Mr. Green med deres bingoside stor succes, så det er vi overbeviste om, at den også vil få i Danmark. Der har før været en masse forskellige bingosider rundt om i landet, men de blev desværre lukket i 2012. Herefter var det kun muligt at spille bingo hos Danske Spil, da de havde monopol på det. Nu bliver det så åbnet fra næste år, og du kan derfor finde en masse andre spillesider med bingo forhåbentligt – hvor den ene af dem nok vil være Mr. Green bingo. Hvis Mr. Green bingo kommer til at foregå som den de har i Sverige, så kan du godt lige begynde at glæde dig endnu mere. De har nemlig en masse fede bonusser samt fordele, som du kan få glæde af, hvis du opretter dig som medlem på siden. For eksempel kan du få fingrene i en velkomstbonus på 1000 kroner hos Mr. Green i Sverige. Hvis det bliver det samme på siden i Danmark, så kan du godt glæde dig. Især hvis du så også kan bruge selve bonussen på bingospillet hos Mr. Green. Der er ikke så meget andet at sige end, at vi er sikre på, at du skal glæde dig til Mr. Green bingo kommer til Danmark. Det bliver nok engang til næste år, hvis de vælger at gå i gang med siden også her. Men hvorfor skulle de ikke det, når nu de har åbnet i andre lande? Vi er ret sikre på, at de kommer i gang i Danmark, da de hurtigt vil blive meget populære. Danske spillere er rigtig glade for bingospil, så det bliver noget af en bonus, når der kommer flere sider ud andet end Danske Spil, hvor du kan glæde dig over online bingospil. Mr. Green Bingo er i hvert fald én af de sider, som du skal glæde dig til – hvis du ikke allerede gør det.

Er det sikkert at Mr. Green Bingo kommer til Danmark?

Der er aldrig noget, der er sikkert, før selve bingosiden eller casinoet melder ud, at de vil komme til Danmark. Derfor kan vi selvfølgelig hverken love dig noget eller sige, at det rent faktisk kommer til Danmark. Men vi håber selvfølgelig på det, da det kan være en ekstra god side at få på internettet for danske bingo spillere. Det kommer nok først til at blive sagt, når det er 100 % på plads fra både Spillemyndighedens side eller fra selve Mr. Green Bingo side af. Derfor må vi blot vente og se hvad der sker, men det er selvfølgelig godt at forberede sig på det, så man kan komme godt i gang lige fra det samme. Så nej det er selvfølgelig aldrig sikkert at Mr. Green Bingo kommer til Danmark, da det ikke er blevet meldt ud endnu. Derfor lover vi dig ikke noget som helst, så førend det er kommer ud, vil du aldrig love dig noget. Men vi håber på det, samt er næsten sikre på, at når der bliver åbnet op for andre bingosider, så er Mr. Green Bingo også en af de nye.

Hvem er Mr. Green?

Mr. Green er en online spilleside, hvor du kan finde en masse pengespil. Du kan derfor vinde penge på internettet med hjælp fra Mr. Green. Så hvis du er interesseret i det, så er det bare med at komme i gang. Der er ingen grund til at vente på bingospillet, hvis du også er interesseret i andre spil. Dem kan du nemlig sagtens finde på internettet. Mr. Green har vundet flere priser, og der er derfor stor sikkerhed for, at du kan more dig på siden samt at det hele er i orden på siden. Mr. Green har svenske ejere, og de har deres hovedkontor i Sverige, Stockholm samt Malta. De har eksisteret i lige omkring 10 år, og er derfor en af de mere erfarne spillere på markedet. Du kan derfor være sikke på, at kvaliteten er i top, så det skal du skam ikke bekymre dig. Det er egentligt hvem Mr. Green er, så nu ved du det. Det er altid rart at vide lidt om den spilleside, som man enten vil gå i gang med eller som man venter på kommer ud med en ny bingoside til næste år.

Opsummering om Mr. Green Bingo

Alt i alt er der ikke så meget andet tilbage at sige, end vi må vente og se, hvad der sker, når det kommer til Mr. Green Bingo. Der er ikke så meget andet at gøre, end at vente til næste år, hvor der bliver åbnet op for markedet igen. Vi kan slet ikke vente, og håber på at vores ønske går i opfyldelse! Held og lykke og god fornøjelse! Lad os håbe at bingo fra Mr. Green snart kommer til landet igen!

Navigation

Skriv