E-sport Betting

Esport betting – Her er alt du behøver at vide om betting på esport

Esport betting har høje odds

Det generelle odds niveau på esport i Danmark er i den høje ende. Om det er fordi de danske bookmakere og betting siderne generelt ikke har lige så godt styr på esport odds som de for eksempel har det på fodbold og andre af de mere traditionelle sportsgrene er svært at sige. Men det har for dem der vælger at spille på resultaterne de fordele, at der til tider er højere odds på visse resultater end der måske burde være. Det er altså en af de fordele, som der er ved at spille på esport betting, fremfor at bette på andre former for sport.

league-legends

Hvordan fungerer esport betting helt konkret?

Esport betting adskiller sig fundamentalt set ikke ret meget fra sportsbetting generelt. Du vælger en kamp, indenfor en esportsgren. Det kan være CS:GO, DOTA, LoL eller noget helt fjerde, og så ser du hvad der er af kampe på programmet. Det er selvfølgelig professionelle kampe man kan bette på, så det er altså ikke tilfældige menneskers esport dueller man better på. Det er eliten indenfor esport gaming. Det gør det sandt at sige også meget mere underholdende at kigge på, når man ser de rigtigt dygtige esport gamere folde sig ud til store turneringer i Las Vegas, og andre steder i verden. De store turneringer er efterhånden også blevet publikumssucceser som sagtens kan måle sig med nogle af de øvrige store sportsstævner rundt omkring i verden. Således kan præmiepengene i en turnering i dag, sagtens komme op på flere millioner kroner, og der er ofte millioner der livestreamer eller ser kampene live på TV. Det er altså ikke længere som i tidligere tider, hvor esport og esport betting var fænomener som virkelig tilhørte en subkultur. I dag er esport og esport betting blevet taget op, som en integreret del af populærkulturen. Det er i dag størstedelen af de danske betting sider, som der udbyder esport odds, og man kan sågar se store professionelle danske fodboldklubber lige pludselige begynder at investere i esport. Dermed kan man tydeligt udlede, at esport er steget i anseelse i samfundet, hvilket jo kommer til at betyde noget for den fremtidige udvikling af esport betting også. Man kan nemlig tillade sig at forvente, at bevågenheden på esport betting vil blive større, og der er rigeligt med potentiale i esport til at vokse sig endnu større i de kommende år.

Esport betting – spil det fra din mobiltelefon

Esport betting behøver du ikke sidde hjemme foran computeren for at spille med i. Du kan nemlig på mange af de danske bookmakere finde dedikerede mobil apps, som altså er beregnet til at du kan sidde overalt og esport bette. Du kan altså både være på bussen, hos venner, eller andre steder. Det kræver blot at din mobiltelefon har forbindelse til internettet, og der har de jo heldigvis de fleste steder i Danmark nu om dage. Så der er altså rigtigt mange gode grunde til at downloade en esport betting app, hvis man får mulighed for det. Det kan nemlig gøre det endnu sjovere at spille på esport end det i forvejen er.

Dansk esport

Bare i Danmark er der kommet adskillige esport turneringer til indenfor den senere årrække. Der er således især inden for CS:GO kommet rigtigt meget gang i esport herhjemme. I dag findes der bådet det officielle Danmarksmesterskab i CS:GO, og der er også en CS:GO Liga. I udlandet er det endnu vildere, for der kan man nemlig finde store turneringer nærmest hver uge, som man kan spille på. Der er det både CS:GO, Hearthstone, DOTA, League of Legends, StarCraft II og meget mere som man får mulighed for at spille på. Så mange vil nok tænke, at det især er de udenlandske events som det giver mening at bette på. Og det er såmænd også rigtigt nok som det ser ud lige nu. Det er bestemt de internationale turneringer som der er sjovest at bette på, men disse har heldigvis også ofte dansk deltagelse. Fx deltager hold som Astralis, North og flere andre i mange af de store internationale turneringer. Så der er altså også muligheder for at kunne holde med danske hold i de internationale events.

Find anmeldelser af esport bookmakere her på siden

Hvis du har fået blod på tanden, og gerne vil kaste dig ud i esport betting, så kan du her på siden finde anmeldelser af alle de danske bookmakere, som der udbyder spil på esport. Du finder dem i den sektion i topmenuen som hedder Bookmaker Anmeldelser. I sektionen bliver du både klogere på, hvad du kan forvente af bonusser, odds udvalg og meget andet. Vi håber du har fået lyst til at læse med, og være med til at gøre esport stort.

Navigation

Skriv